В  Националната библиотека се състоя представянето на сборника с избрани творби на Надя Попова “Всичко се сбъдва”.  Някои от почетните гости бяха Иван Гранитски, Иван Есенски, Ана-Мария Тотоманова, професор по история на българския език, поетът Михаил Белчев,  композиторът Хайгашот Агасян. Доц. Д-р Красимира Александрова, директор на Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий” също присъства на премиерата на сборника.

Поетесата и известна преводачка от руски език Надя Попова прочете свои стихотворения от второто, преработено издание на стихосбирката. Книгата представи Иван Гранитски, журналист, поет, критик и публицист. Слово произнесе Иван Есенски, редактор и директор на издателсво «Народна култура», който в момента е изпълнителен секретар на Академията за Европейска култура «Орфеева лира». Наред с другите, вдъхновена реч за поезията и творческото писане в днешния век произнесе и Рада Александрова, литературен критик и поетеса.

Всички желаещи получиха автографи от Надя Попова, споделиха спомени, снимки и водиха откровен разговор с поетесата до края на вечерта.

Фотограф: Стефан Рангелов