Радио човекът Петър Пунчев, основател на радио „ФМ +“ и редица радиостанции в Европа, говори в първо лице за пътешествията си  и отпечатъка  върху житейския и професионалния му път от всички посетени близки и далечни кътчета на света.

Историите са събрани в автобиографичната книга “Вие сте тук“, на английски език  и беше представена от автора в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“. След 36-те срещи на изданието на български в страната и задграничните премиери в Париж, Нюрнберг, Хамбург и Бремен, преводът на английски изглежда задължителен. Днес той вече е факт. You Are Here е вече тук.

Колеги и съмишленици присъстваха на английската премиера в Националната библиотека и влязоха в дискусия с автора, след като чуха за житейските предизвикателства и професионалните срещи белязали живота на Петър Пунчев.  Събитията от последния половин век в България и по света са ярки и динамични, каквито са и уж случайните срещи с героите-минувачи в книгата „Вие сте тук“ (You Are Here). Това са имена като Николай Гяуров, Владимир Висоцки, Принц Чарлз, Мистер Сенко и десетки други.

Фотограф: Иван Добромиров